Wie zijn wij?

lucare amersfoort lichtwerk, coaching en bewustzijn Viola en Laurens hebben werk, het opvoeden van kinderen en opleiding vanaf het begin van hun samenzijn in 1984 altijd gecombineerd. Daaruit is een nauwe samenwerking ontstaan die haar vruchten afwerpt in de onderneming Lucare.

Lucare (uitgesproken als luukaare) betekent: Licht (Lu komt van het Griekse lumen = licht) en care (komt van het Engelse care = zorg). Wij werken vanuit een holistisch mens- en wereldbeeld, een nieuw licht werpend op spiritualiteit en bewustwording, met twee voeten stevig op de grond. Diepe interesse in - en verbondenheid met de ontwikkeling van bewustzijn voor onszelf en de ander maakt Lucare tot een complete en vernieuwende onderneming. Wij richten ons op de ontplooiing van mens, wereld en kosmos door middel van Lichtwerk. Licht brengen en licht laten schijnen daar waar het gevraagd wordt en nodig is, is voor ons het aansluiten bij de opdracht van dit leven.

Daarnaast werken wij samen in Lucare Art-design. Het tekenen van Geometrische Codes en Mandala’s en het daarvan aanbieden in allerlei vormen behoort tot deze samenwerking (zie webwinkel).

Zoeken
Aanbieding

 tot 1 Januari 2015
Kristalgrid behandeling
behandeling van +/- 60 minuten

Normaal € 75,-
NU voor: € 65,-